Konsten att välja barnvagn

Det finns många barnvagnar att välja mellan. Med vår kunskap guidar vi dig till rätt val. Vi levererar alltid er barnvagn hopmonterad och är det några problem så har vi serviceverkstad i butiken. Vi har lånevagnar. Hos oss får ni personlig service.
Här på hemsidan har vi valt att presentera några av våra leverantörer mer information får ni av oss i butiken.

Baby jogger

Baby jogger erbjuder extremt smidiga barnvagnar. Med deras quick fold-teknik, som innebär att du fäller ihop vagnen med ett handgrepp, förenklar du din vardag.
 

Babytravel

Babytravel erbjuder prisvärda barnvagnar av alla slag. Allt från enklaste sulky till bra rubusta vagnar med antingen tre eller fyra hjul.

Babyzen

Babyzen har som mål att skapa den perfekta barnvagnen. Med YOYO+ erbjuder de en vagn med enkel hopfällning som ryms på kabinhyllan, det är den perfekta cityvagnen för den mobila familjen.
 

Brio/Britax

Hos oss hittar du Britax barnvagnar. 
 

Bugaboo

Hos oss hittar ni ett rikt utbud av produkter från Bugaboo. Bugaboo är ett Holländskt företag som grundades år 1999 som tillverkar barnvagnar av högsta kvalitet. Bugaboo innebär mobilitet. De vill med sina produkter inspirera människor i farten. 
 

Cybex Barnvagnar

Hos Babyproffsen Halmstad hittar du både Cybex vagnar och bilstolar. Cybex är ett tyskt märke som tillverkar barnvagnar för den moderne föräldern. Vagnarna kännetecknas av kvalitet, fin design och funktionalitet.
 

Emmaljunga

Vi är stolta återförsäljare av Emmaljunga barnvagnar. Emmaljunga är en svensktillverkad vagn av högsta kvalitet. Emmaljunga har tillverkat barnvagnar i Sverige sedan år 1925.

Vi är en av Emmaljungas Premium partners vilket innebär att du hittar ett brett utbud av deras produkter i vår butik.
 

NTX90 är n ny modell på vagn från Emmaljunga. NXT90 är en pålitlig och kraftfull vagn med bekväma lufthjul och genomtänkta funktioner. Den gör promenaderna till ett nöje oavsett om du bor i stan eller på landsbygden.
 

Joolz

Joolz grundades i Amsterdam, Nederländerna år 2004. De tillverkar vagnar med hög kvalitet och med ett modert utseende. Vagnarna utformas ergonomiskt riktigt för att ge användarna, både barn och föräldrar den ultimata komforten, användarvänligheten och stödet. Day2 har blivit väldigt populär sedan den lanserades ochvi uppmanar er därför att boka i god tid.

Är en skräddarsydd barnvagn drömmen för er? Nu har ni möjligheten att kombinera färger så att det blir er alldeles unika vagn. Matchande skötväska och åkpåse med den accentfärgen ni väljer medföljer.
Välkommen till butiken för att se vilka färgmöjligheter som finns!

Mountainbuggy

Mountainbuggy erbjuder smidiga barnvagnar för både ett och två barn.
Till Mountainbuggys hemsida

Tillbehör

Vi har en massa olika tillbehör till din barnvagn. Både originaltillbehör och universal. Vi har allt du kan tänka dig från  skötväskor och åkpåsar till mugghållare och iphonehållare och så givetvis regnskydd och insektsnät. Kom till butiken så hjälper vi dig att hitta det du behöver!

Barnvagnar Halmstad. Stort urval av åkpåsar, ullfällar & säkra barnvagnar;  Emmaljunga, Bugaboo, Kronan, baby jogger mfl hos Babyproffsen i Halmstad

BILSTOLAR >