logo Babyproffsen Halmstad 151120

Konsten att välja barnvagn

Det finns många barnvagnar att välja mellan. Med vår kunskap guidar vi dig till rätt val. Vi levererar alltid er barnvagn hopmonterad och är det några problem så har vi serviceverkstad i butiken. Vi har lånevagnar. Hos oss får ni personlig service.
Här på hemsidan har vi valt att presentera några av våra leverantörer mer information får ni av oss i butiken.

Babytravel

Babytravel erbjuder prisvärda barnvagnar av alla slag. Allt från enklaste sulky till bra rubusta vagnar med antingen tre eller fyra hjul.

Babyzen

Babyzen har som mål att skapa den perfekta barnvagnen. Med YOYO+ erbjuder de en vagn med enkel hopfällning som ryms på kabinhyllan när ni är ute och flyger och tar ingen plats i bilen på hemmaplan, det är den perfekta cityvagnen för den mobila familjen.
 

Brio/Britax

Hos oss hittar du Britax barnvagnar. Familjelivet skall levas utan begränsningar. Britax har vagnar för alla behov. Senaste tillskottet Holiday, den kompakta resevagnen, kan den bli din nya resekompis?
 

Bugaboo

Hos oss hittar ni ett rikt utbud av produkter från Bugaboo. Bugaboo är ett Holländskt företag som grundades år 1999 som tillverkar barnvagnar av högsta kvalitet. Bugaboo innebär mobilitet. De vill med sina produkter inspirera människor i farten. 
 

Cybex Barnvagnar

Hos Babyproffsen Halmstad hittar du både Cybex vagnar och bilstolar. Cybex är ett tyskt märke som tillverkar barnvagnar för den moderne föräldern. Vagnarna kännetecknas av kvalitet, fin design och funktionalitet.
 

Emmaljunga

Vi är stolta återförsäljare av Emmaljunga barnvagnar. Emmaljunga är en svensktillverkad vagn av högsta kvalitet. Emmaljunga har tillverkat barnvagnar i Sverige sedan år 1925.

Vi är en av Emmaljungas Premium partners vilket innebär att du hittar ett brett utbud av deras produkter i vår butik.
 

Söker du en lite smidigare, lättare vagn? Då kan NXT60 vara en vagn för dig. Vagnen har ett lätt och kompakt chassi, härlig körkänsla och samma ergonomiska sittdel som NXT90.
 

NTX90 är Emmaljungas mest exklusiva modell på vagn. Den har en ergonomisk vändbar sittdel, fantastisk körkänsla och from modell 2018 ställbar fjädring, den går att bygga om till en syskonvagn. Vagnen finns även i modell NXT90F då med möjlighet till fullt liggläge. Vagnen gör promenaderna till ett nöje oavsett om du bor i stan eller på landsbygden,stark mångsidig och multifunktionell.
 

Gillar du det klassiska utseendet på vagnen så finns det flera modeller att välja på beroende på smak. 
 

Joolz

Joolz grundades i Amsterdam, Nederländerna år 2004. De tillverkar vagnar med hög kvalitet och med ett modert utseende. Vagnarna utformas ergonomiskt riktigt för att ge användarna, både barn och föräldrar den ultimata komforten, användarvänligheten och stödet. Day2 har blivit väldigt populär sedan den lanserades och vi uppmanar er därför att boka i god tid.

Är ni ute efter vagnen som har en riktigt stor varukorg? Här är den Joolz Geo2. Att vagnen r smidigt att hantera och blir kompakt ihopfälld är också ett plus. 
Välkommen till butiken för att provköra!

Stokke

Stokke erbjuder ett utbud av vagnar som är säkra, innovativa och eleganta, detta oavsett om du önskar ett terränggående, lyxigt eller kompakt alternativ. Vagnarna är smidiga, lättmanövrerade med en genomtänkt ergonomi.
 

Tillbehör

Vi har en massa olika tillbehör till din barnvagn. Både originaltillbehör och universal. Vi har allt du kan tänka dig från  skötväskor och åkpåsar till mugghållare och iphonehållare och så givetvis regnskydd och insektsnät. Kom till butiken så hjälper vi dig att hitta det du behöver!

Barnvagnar Halmstad. Stort urval av åkpåsar, ullfällar & säkra barnvagnar;  Emmaljunga, Bugaboo, Kronan, baby jogger mfl hos Babyproffsen i Halmstad

BILSTOLAR >