• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Emmaljunga NXT90 De Luxe 2023

  • 15 995 kr

Vi har designat vår mest eleganta och lyxiga NXT kollektion: NXT De Luxe är handgjord med extra kärlek till varje detalj. Produkterna i De Luxe serien är för di


Artikelnummer: 37

Vi har designat vår mest eleganta och lyxiga NXT kollektion: NXT De Luxe är handgjord med extra kärlek till varje detalj. Produkterna i De Luxe serien är för dig som söker det extra i vardagen - en barnvagn i tidlös elegans. Lyx för oss är även att ta ansvar för miljön där varje vagn i De Luxe-serien ingår i vårt hållbarhetskoncept "Grönt på riktigt". Liggdelen är skräddarsydd med dubbla sömmar för en stramare och elegantare look. Elegansen känns i de väl avvägda och fina proportionerna. Liggdelen är mjukt polstrad med quiltad interiör vilket ditt barn kommer att älska. Efter 6 månader byter du liggdelen mot den rymliga ergonomiska sittdelen. Här finns plats att växa! Denna exklusiva vagn bör upplevas i verkligheten. Besök gärna din återförsäljare för att testa vagnen - för äkta kvalitet kan du känna.

Denna produkt skickas inte. Kontakta butik för lagersaldo.