logo Babyproffsen Halmstad 151120

Barnbilstol

Att välja bilstol är inte lätt. Med vår kunskap hjälper vi er att hitta den bilstol som passar era behov. Vi presenterar här några av våra leverantörer, för produktinformation är ni välkomna till butiken. Hos oss får ni alltid bilstolen ni köper monterad i er bil utan extra kostnad. Vi hyr även ut bilstolar under kortare tid exempelvis till semestern. Ring, maila eller besök butiken för att boka.

BeSafe

BeSafe är ett norskt företag som tillverkar säkerhetsprodukter för den medvetne föräldern med höga krav. BeSafes arbetar hela tiden med att utveckla innovativa produkter som förbättrar barns säkerhet i trafik.  
 

Britax

Britax är ett tyskt företag som är angeläget om att skapa bra produkter som har barnens säkerhet och komfort som högsta prioritet. Tillverkade med omsorg för att våra barn förtjänar det allra bästa.
 

Cybex

Design, säkerhet och funktion är kärnan i varje Cybex produkt. Cybex erbjuder både dig och ditt barn maximal komfort.
 

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi är ett holländskt företag som har fokus på barnsäkerhet. De har lättanvända bilstolar som är komfortabla för barnen. Välkommen till butiken så visar vi dig de olika modellerna.
 

Tillbehör

Vi har tillbehören ni behöver för att bilfärden ska bli trevlig.

Uthyrning

Bilstolsuthyrning. Hos oss kan du hyra bilstol om du får besök för en kortare tid. Vi har bilstolar till uthyrning till alla åldrar. Tänk på att boka bilstolen i tid, antingen via mail eller telefon till butiken.
Monteringen av stolen ingår givetvis i priset.
 

Godkända, framåtvända & bakåtvända babyskydd & bilstolar; Besafe, Britax, Maxi-Cosy , baby jogger mfl Babyproffsen i Halmstad