logo Babyproffsen Halmstad 151120

Möbler och inredning

Roliga detaljer för ditt hem vare sig det gäller barnrummet eller någon annanstans finns hos oss. Under denna rubrik har vi väldigt många leverantörer. Vissa visar vi här andra endast i butiken. Är det något du saknar, kontakta oss!

Babysleep

Babysleep erbjuder prisvärda spjälsängar i olika modeller. Välkommen till butiken för att se vårt utbud.
 

Done by Deer

Låt Done by Deers produkter förgylla både din och ditt barns vardag. Fin design och bra trevlig funktion i kombination.

 

Sebra

Sebra Interiör är dansk design modern design i kombination med gamla hantverksformer som virkning och stickning. Mycket av kollektionen är handgjort.

Stokke

Vi säljer den klassiska Tripp Trapp stolen och även den nyare modellen på matstol från Stokke som heter Steps. Givetvis har vi mycket tillbehör till de båda stolsmodellerna.
 

Troll

Hos oss på Babyproffsen Halmstad hittar du Trolls fina möbler till barnrummet. Vi säljer även NG:s svensktillverkade bäddtextilier.
 

Babynest

Babynest är en madrass med mjuka kanter som erbjuder barnet en ombonad sovplats från första stund. Vi har flera olika varianter av nest från olika leverantörer. Vi har även Babynest det svenska originalet.

 

Färg och Form

Färg & Form har mycket fint till barnrummet. Både bäddutrusning och inredningsdetaljer. Mycket av detta hittar du hos oss på Babyproffsen Halmstad.
 

Kids Concept

Kids Concept erbjuder helhetslösningar när det gäller barnrumsinredning. Du hittar många av deras produkter hos oss.
 

Babblarna har tagit Sverige med storm. Nu finns det även produkter att inreda i barnrummet med.

Klippan Yllefabrik

Många fina filtar finns det i butiken. Från Klippan Yllefabrik erbjuder vi både filtar i bomull och ull. Välkommen in till oss och känn på den underbara kvaliteten.
 

Svenska Lammskinn

Hos oss hittar du många fina svenska skinn i olika storlekar, färger och prislägen. Vi har både tvättbara korthåriga skinn och Eko skinn som inte går att tvätta. Vi har skinn som passar för att ha i vagn men även skinn som passar som en inredningsdetalj i hemmet.
                                           Välkommen till butiken för att hitta ditt favoritskinn!

Vinter & Bloom

Från Vinter & Bloom har vi härliga bomullsfiltar, påslakanset, spjälskydd mm. Alla produkterna i mjuk härlig kvalitet.
 

:  Söker du barnmöbler i Halmstad? Stort urval av resesängar, skötbord, spjälsängar, tripp trapp matstolar hos oss på Babyproffsen i Halmstad.