logo Babyproffsen Halmstad 151120

Leksaker

Hos oss hittar du ett väl utvalt sortiment av leksaker som passar småbarn. Vi vill vara ditt självklara val när du söker ett present vare sig det handlar om ett barnkalas eller en doppresent.

Böcker

Vi erbjuder ett väl utvalt utbud av böcker, både att läsa för de små barnen, läsas av de små barnen samt minnesalbum för att dokumentera viktiga händelser.

Barnvagnshänge

Hos oss hittar du fina barnvagnshängen. Här visar vi ett urval av virkade hänge, det finns fler i butiken i olika material, färger och former.

Geggamojja

Geggamojja är produkter tilverkade av ekologiskt material med hållbarhetstankar både kring produkt och miljö. Framtagna med idéen att det ska finnas kläder och produkter med bra kvalitet som är både söta och tuffa.

Babygungor

Hos oss hittar du flera varianter på babygungor som med sin musik och rörelse lugnar barnet. Finns både batteridrivna och som man kopplar till eluttaget. 

Kids Concept

Kids Concept erbjuder helhetslösningar när det gäller barnrumsinredning och lek. Du hittar ett urval av deras produkter hos oss.

Rubens Barn

Rubens Barn är unika handgjorda dockor av hög kvalitet. Det finns olika modeller för att passa barn och vuxnas olika behov och önskemål.

Skiphop

Skiphop är ett trendigt och innovativt designföretag från New York som tillverkar snygga och praktiska skötväskor, babyleksaker, ryggsäckar och mycket annat.

Smartgames

Smartgames, pedagogiska logikspel för alla åldrar. Kräver inte att du har någon motspelare och du väljer själv svårighetsgrad.

Teddykompaniet

I butiken hittar du ett stort urval av kramdjur exempelvis från Teddykompaniet. Vilket gosedjur blir din favorit?

Wowtoys

Wow Toys tillverkar robusta slitstarka leksaker i bra material för de små barnen med funktioner som inte kräver batteri. Välkommen till butiken för att provleka på vårt lekbord.

Babyproffsen i Halmstad har ett stort urval av babyleksaker så som  lekstolar, babygym, hoppgungor, mobiler, skallror, barnvagnsrader, Rubens barn mm

 BARNVAGNAR >