Sköta och kläder

Vi har det du behöver för att sköta ditt barn men även det du behöver för att underlätta vid foglossning och under amningsperioden. Vi har bärselar och sjalar med vår kunskap hjälper vi dig att hitta det som passar, för en enkel vardag.

Babybjörn

Med en bärsele kommer barnet nära dig och du får händerna fria. Babybjörn har flera olika modeller att välja mellan. Kom till butiken så hjälper vi dig att hitta den modell som passar dina behov.

Bärsjal

Vi har bärsjalar i elastisk ekologisk bomullstrikå. Sjalen är enkel att knyta och gör det möjligt att bära barnet på många olika sätt. Det fungerar utmärkt att amma med barnet i bärsjalen.

Carriwell

Med en amningsbh från Carriwell får du ett mycket behagligt plagg som underlättar vid varje amningstillfälle då du enkelt öppnar bh:n. Vi har även andra produkter såsom som underlättar din graviditet såsom stödbälte och Bellybinder.
 

Doomoo

Amningskuddar har vi många olika varianter. Amningskudden från Doomoo har en behagligt formbar fyllning och väljer man den största modellen passar den även bra som gravidkudde. Candide Pandakudde är en smidig ergonomisk kudde som används för att förhindra platt huvud.

Ergobaby

Ergobabys bärselar är bekväma för föräldrar, ergonomiska för barn, erbjuder flera bärpositioner och möjliggör att du kan bära ditt barn från dag 1. Välkommen till butiken för att prova.

Medela

Hos oss hittar du amningstillbehör, produkter för att underlätta amning från Medela. Medela har både manuella lite enklare bröstpumpar och elektriska pumpar. Allt efter dina behov. Medela vill främja amningen, för mer information läs på deras hemsida:
Till Medelas hemsida
 

Mimos

Mimos kudde. En kudde som kan användas i förebyggande syfte för att minska risken för platt skalle och även i behandlande syfte. Den är fri från kvävningsrisk och den ger en avlastande effekt på huvudet då barnet spenderar tid på rygg, såsom i: sängen, babysittern, babygymmet etc. Den är allergifri.
 

Rätt Start

Härliga produkter för barnrummet.

Kläder

Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment av barnkläder. Vi vill kunna erbjuda dig produkter som du inte hittar överallt. Hos oss hittar du även kläder för lite mindre barn, prematurkläder. Givetvis har vi ett rikt utbud av dregglisar.
Välkommen till butiken för att se vad vårt utbud är just nu!

Geggamojja

Gegamojja är produkter tilverkade av ekologiskt material med hållbarhetstankar både kring produkt och miljö. Framtagna med idéen att det ska finnas kläder och produkter med bra kvalitet som är både söta och tuffa.

Pippi

Vi har fina pyjamasar från Pippi med fot till de minsta barnen och utan fot till de lite större. Vi har även dregglisar i alla tänkbara färger och fina bomullsfiltar.

Ergobaby, Babybjörn, Bärsjal, Baby och prematurekläder Babyproffsen Halmstad