• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Emmaljunga KITE 250

  • 4 995 kr
  • 2 499 kr

Emmaljunga KITE 250 modellår 2023 är den unika sittvagnen som kombinerar stora outdoorhjul och rymlighet med en ultrakompakt fällning. Med material av högsta kv


Artikelnummer: 55

Emmaljunga KITE 250 modellår 2023 är den unika sittvagnen som kombinerar stora outdoorhjul och rymlighet med en ultrakompakt fällning. Med material av högsta kvalitet som HYDRO REDUXA® Aluminium, solight ecco®-däck och högpresterande rep får KITE 250 en enastående stabilitet och navigerar lika smidigt i utmanande terräng som i trång stadsmiljö. Den superlåga vikten gör att KITE 250 är lätt att få med sig i bilen eller på resan. Ryggstödet är 68 cm långt i uppfällt läge och hela 62 cm i nedfällt läge med en maxvikt på 22 kg, eller upp till 4 år. KITE går även att köpa med ännu mindre 150 mm hjul och uppfyller då måtten för IATA handbagage. Kontrollera alltid vad som gäller för respektive flygbolag, då reglerna för tillåtet handbagage kan skilja sig.

Denna produkt skickas inte. Kontakta butik för lagersaldo. 

Priset gäller så långt lagret räcker.