• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Om oss

Babyproffsen i Halmstad är en privatägd butik och en del av den frivilliga fackhandelskedjan Babyproffsen.

Vi i Halmstad erbjuder ett brett sortiment av väl utvalda produkter som vi levererar med trygghet, säkerhet och hög servicenivå i fokus. Vi arbetar intensivt med att ha en personlig butik med ett väl utvalt sortiment av produkter.

Vi erbjuder dig hjälp, kunskap och personlig service!

Vi vill vara ditt självklara val av leverantör när du behöver någon produkt som hör småbarnsåren till. 

Vi brinner för fysisk handel. Det fysiska mötet med er är som vi ser det, det bästa sättet att kunna guida er rätt för att hitta de produkterna som passar er bäst. Att provköra en vagn i butik för att kunna se att den lever upp till era önskemål, att få hjälp i butik om något inte fungerar som det ska, att få hjälp att få bilstolen monterad i er bil, tycker vi är värdefullt. Vi hoppas ni tycker som vi och väljer att handla i vår butik! 

Vi vet att tiden går fort och inte alltid räcker till och då vill vi erbjuda möjligheten att att beställa småsakerna online, därför har vi denna sida. Den kommer aldrig att visa hela vårt sortiment men hjälpa dig att se lite av det vi har. Söker du något annat hör av dig, gärna via mail. Vi kanske har det! Vi skickar sakerna med Postnord, debiterar verklig frakt och betalning sker via Swish.

Prismatchning. Det är lätt att tro att allt är billigare på nätet. Vi prismatchar så långt vi kan, våga fråga. Vi älskar nöjda kunder och vill självklart att du ska handla hos oss. Så vår butik kan finnas kvar. Prismatchning gäller lagerförda varor hos svenska butiker, gäller endast vid köptillfället. För ev montering av bilstolar vid prismatchning tillkommer kostnad.

Tack för att du väljer att handla hos oss!

Du når oss direkt på tel 035-211225 eller via mail [email protected].


Våra öppettider är:

Vardagar kl.10-18

Lördagar kl.10-14

Söndagar och Helgdagar stängt.