• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Emmaljunga NXT90 ERGO Outdoor Trek 2023 med babyskydd

  • 12 995 kr

Emmaljunga NXT90 Outdoor Trek är en Special Edition som tillverkas i ett begränsat antal vagnar. NXT90 ERGO är den topputrustade barnvagnen för den miljöme

Denna produkt skickas inte. Kontakta butiken för lagersaldo.

Artikelnummer: 243

Emmaljunga NXT90 Outdoor Trek är en Special Edition som tillverkas i ett begränsat antal vagnar. 

NXT90 ERGO är den topputrustade barnvagnen för den miljömedvetne. Den nya fyrhjulsfjädringen med Floating Suspension™ ger en enastående stabilitet och komfort som gör att ditt barn kan färdas tryggt och bekvämt även i utmanande terräng. Använd den exklusiva och rymliga NXT liggdelen med bärhandtag under de första 6 månaderna (upp till 9 kg). Senare klickar du i sittdelen (upp till 22 kg / 4 år). Insektsnätet ingår och passar både ligg-och sittdel. NXT90 ERGO är tillverkad i Sverige med miljövänligare och klimatsmartare material, så som Hydro REDUXA® aluminiumprofiler, med en uppskattad CO2-förbrukning på ¼ av det globala genomsnittet. Ett miljövänligt toppval.

I detta paket ingår även babyskyddet, Emmaljunga iZi Go Modular X1 i-Size av BeSafe, ett exklusivt babyskydd med innovativ design, hög säkerhet och bra komfort som är gjord i samarbete med skandinaviska BeSafe. Bilbarnstolen klickas enkelt fast på chassi med den medföljande adaptern.


Denna produkt skickas inte. Kontakta butik för lagersaldo.