• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Emmaljunga ALU S Air Ergo

  • 9 995 kr

Robust, stabil och redo för promenader i varierande terräng med stora, tåliga lufthjul. ALU S AIR är den moderna klassikern som är en vidareutveckling av ett av


Artikelnummer: 385

Robust, stabil och redo för promenader i varierande terräng med stora, tåliga lufthjul. ALU S AIR är den moderna klassikern som är en vidareutveckling av ett av Emmaljungas mest sålda chassin genom tiderna. 

Överdelarna från Modellår 2024 är mycket ombonade med en rejäl liggdel och en ERGO sits med sitslängd på hela 110 cm! Använd den rymliga liggdelen med bärhandtag under de första 6 månaderna (upp till 9 kg). Sedan klickar du i ERGO-sittdelen (upp till 22 kg / 4 år).

Vagnen har PROTEX™-tyger som inte bara är smuts- och vattenavvisande, utan de hjälper även mot sol, vind och kyla. Tygerna har en UPF (ultraviolett skyddsfaktor) på 50+, vilket innebär att ditt barn har ett högt UV-skydd under soliga dagar.

Mer information/fakta om vagnen hittar du på Emmaljungas hemsida. Välkomna till butiken för att provköra, beställa/köpa vagnen. Denna produkt går inte att beställa via vår hemsida och skickas inte. Om du vill beställa vagnen online med oss som servicepartner, besök Emmaljungas hemsida. Kontakta oss i butiken för lagersaldo.