• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Emmaljunga ALU S Flat

  • 9 995 kr

Robust, stabil och redo för promenader i varierande terräng. ALU S AIR är den moderna klassikern som är en vidareutveckling av ett av Emmaljungas mest sålda cha


Artikelnummer: 386

Robust, stabil och redo för promenader i varierande terräng. ALU S AIR är den moderna klassikern som är en vidareutveckling av ett av Emmaljungas mest sålda chassin genom tiderna. Överdelarna från Modellår 2024 är mycket ombonade med en rejäl liggdel och en rymlig FLAT-sittdel.

Använd den rymliga liggdelen med bärhandtag under de första 6 månaderna (upp till 9 kg). Sedan klickar du i FLAT-sittdelen (upp till 22 kg / 4 år). Med FLAT-sittdelen har du en enastående rymlig sittdel med fullt liggläge - så att ditt barn får gott om plats.

Vagnen har PROTEX™-tyger som inte bara är smuts- och vattenavvisande, utan de hjälper även mot sol, vind och kyla. Tygerna har en UPF (ultraviolett skyddsfaktor) på 50+, vilket innebär att ditt barn har ett högt UV-skydd under soliga dagar.

Mer information/fakta om vagnen hittar du på Emmaljungas hemsida. Välkomna till butiken för att provköra, beställa/köpa vagnen. Denna produkt går inte att beställa via vår hemsida och skickas inte. Om du vill beställa vagnen online med oss som servicepartner, besök Emmaljungas hemsida. Kontakta oss i butiken för lagersaldo.