• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Najell Babynest SleepCarrier Vol. 2

  • 1 599 kr

Ett smartare babynestLetar du efter en säker och smart plats för din bebis att sova i? Najells Babynest SleepCarrier är ett smartare babynest skapat för att kun


Artikelnummer: 271

Ett smartare babynest

Letar du efter en säker och smart plats för din bebis att sova i? Najells Babynest SleepCarrier är ett smartare babynest skapat för att kunna ta det med dig överallt. Det passar i din vagn och med bekväma handtag kan du ta med dig din sovande bebis på ett säkert och bekvämt sätt. Din bebis får en miljö den känner igen oavsett var ni är. 

Säkerhetstestat babynest för att ge ditt barn trygg sömn

Najell SleepCarrier är ett av få säkerhetstestade babynesten på marknaden, det har testats och godkänts enligt följande standarder:

  • Europeisk standard för Barnartiklar - Babyliftar och ställningar -  EN-1466:2015

  •  Europeisk standard för madrasser för barnsängar och spjälsängar - Säkerhetskrav och provningsmetoder - EN-16890:2017

  • Alla textilier är certifierade enligt  ÖKO-TEX® Standard 100, klass 1 vilket är det bästa för ditt barn.

En trygg plats för ditt barn att sova och flyttas runt i

De skyddande långsidorna av Najell babynest SleepCarrier är gjorda av Airmesh. Ett unikt material som bebisar kan andas igenom. Genom detta är SleepCarriern säkert även om din bebis ansikte skulle ligga mot kanten. De justerbara remmarna och dragskorna är designade för att sitta fast så din bebis inte kan fastna i dem. Madrassen är bekväm för din bebis att sova på. På grund av säkerhetsskäl är det en hårdare modell. Detta reducerar risken för din bebis att sjunka in med ansiktet allt för djupt i madrassen. När du bär din bebis i SleepCarrier se till att dragskorna dras maximalt och att du har ett säkert grepp om båda handtagen. 

Var på språng

Vill du inte behöva schemalägga din dag utifrån din bebis sömnschema? Då är Najell Babynest SleepCarrier lösningen för dig. Lägg din bebis för att vila innan du gör dig själv redo. Flytta sen SleepCarrier lugnt till din vagn och du är på väg!

Integrerad sele

Med den integrerade selen kan du enkelt använda din SleepCarrier som en bärsele. Perfekt för de stunder du vill ha din bebis ännu närmare dig, eller när du vill vagga den lilla till sömn. Det gör det också ännu enklare att ta med dig SleepCarrier när du är på språng. Se till att använda selen på ett korrekt sätt genom att följa instruktionerna nedan. 

Hur du använder selen

Selen finns i blixtlåsfickan som du hittar längs ena långsidan av SleepCarrier. Läs instruktionerna nedan om hur du använder selen. 

1. Börja med att se till att snörningsbanden längs kortsidorna är indragna maximalt. För att använda selen, plocka ut den och häng den över din vänstra axel. Selen bör användas som en cross-body väska och SleepCarrier bör sitta framför din kropp (se bilden nedan).

2. Vik ut materialet över axeln för att få rätt belastning.

3. Fäst det stora spännet på framsidan och det mindre spännet på motsatt sida (på vänster sida nära kroppen).

4. När du har fäst det större spännet på framsidan ska du se till att dra båda de elastiska säkerhetsöglorna ovanpå spännet. Den första elastiska säkerhetsöglan ska placeras över och täcka spännet. Den andra mindre säkerhetsöglan ska placeras ovanpå spännet och sitta på materialet ovanför spännet. Bär inte selen utan att båda säkerhetsöglorna är på plats. Se bilden nedan som referens.

5. Placera en hand under SleepCarrier för att bära på ett säkert sätt.