• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Najell Babynest SleepCarrier Vol. 3

  • 1 649 kr

BeskrivningDet marknadsledande smarta babynestet är nu mer flexibelt än någonsin. Letar du efter en säker och smart plats för ditt barn att sova och leka i? Naj


Artikelnummer: 272

Det marknadsledande smarta babynestet är nu mer flexibelt än någonsin. Letar du efter en säker och smart plats för ditt barn att sova och leka i? Najell Babynest SleepCarrier vol. 3 är ett smartare babynest, skapat för att bäras med dig var du än går. Nu mer flexibelt än någonsin. Det passar i din vagn och med handtagen kan du ta med din sovande bebis på ett säkert och bekvämt sätt. Ger din bebis en bekant miljö vart ni än befinner er. 

Håll er i rörelse

Vill ni inte schemalägga dagen efter bebis sovstunder? Najells Babynest SleepCarrier Vol.3 låter er leva livet enligt erat schema. Lägg ner bebis för en sovstund i nestet och flytta det sen säkert till vagnen. Och du är redo att ta dig an dagen! 

Sov säkert och tryggt med det säkerhetstestade babynestet.

Najell SleepCarrier är ett av få säkerhetstestade babynest på marknaden. Det har blivit testat och godkänt för följande standarder. 

  • Europeisk standard för Barnartiklar - Babyliftar och ställningar -  EN-1466:2015

  •  Europeisk standard för madrasser för barnsängar och spjälsängar - Säkerhetskrav och provningsmetoder - EN-16890:2017

  • Alla textilier är certifierade enligt  ÖKO-TEX® Standard 100, klass 1 vilket är det bästa för ditt barn

Detta ger en produkt, väl testad för din sovande bebis. 

Vad är nytt

Najell SleepCarrier vol. 3 är mer flexibel än någonsin. Den har en ny platta som ger SleepCarrier stabilitet men gör den 265g lättare än SleepCarrier vol 2. Sidorna av andningsbar Airmesh har utvidgats till att omge alla sidor av SleepCarriern. Inkluderat sidorna vid huvud och fötter. Airmesh är ett unikt material som bebisar kan andas igenom. Detta gör att SleepCarriern är säker även om din bebis ansikte hamnar mot någon av kanterna i produkten. Alla SleepCarrier vol.3 kommer med en handtagsrem. Det gör det ännu lättare att hålla i båda handtagen samtidigt.

Lika säker som alltid 

Najell babynest SleepCarrier vol.3 har justerbara dragskor som är designade för att inte lossna eller fastna i din bebis mun. Och de korta nog så att din bebis inte kan fastna i dem. Madrassen är bekväm för din bebis att sova på. Men av säkerhetsskäl är det en fastare modell. En fastare madrass reducerar risken för din bebis att begrava sitt ansikte eller sjunka för djupt ner i madrassen. När du bär din SleepCarrier så är det viktigt att du ser till att dragskorna är dragna till max, invikta i säkerhetöglan och pekande ifrån SleepCarriern. Se också till att du har ett bra grepp i båda handtagen hela tiden.

Integrerad sele

Med den integrerade selen kan du enkelt använda din SleepCarrier vol.3 som en bärsele. Perfekt för de ögonblick när du vill kunna vagga din bebis till sömn. Se till att du använder selen korrekt och följ instruktionerna nedan.