• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Britax Römer Primo

  • 1 995 kr

PRIMO har utformats för föräldrar som gillar flexibilitet. Babyskyddet har en bekväm kudde som ger stöd åt de allra minsta och ett smart utformat solskydd. Dess

Denna produkt skickas inte. Kontakta butiken för lagersaldo.

Artikelnummer: 32

PRIMO har utformats för föräldrar som gillar flexibilitet. Babyskyddet har en bekväm kudde som ger stöd åt de allra minsta och ett smart utformat solskydd. Dessutom har den monteringsalternativ som gör att babyskyddet passar i alla typer av bilar.

Enkel att bära

PRIMO är vårt mest kompakta babyskydd, en bekväm lättviktare som är riktigt enkel att bära. Som en omslutande kokong skyddar de vadderade sidovingarna ditt barn vid en eventuell sidokrock, samtidigt som de ser till att resan blir bekväm. Det mjukt vadderade huvudstödet och den specialdesignade stödkudden ger ett naturligt sovläge, och kan tas bort när ditt barn inte längre behöver dem.

Enkel att flytta

PRIMO kan monteras på PRIMO BASE (Säljs separat), vilket ökar flexibiliteten och gör vardagen bekvämare. Babyskyddets låga vikt gör det enkelt att flytta mellan olika bilar samt från bilen till en barnvagn, du fäster snabbt och enkelt babyskyddet på valfri barnvagn från Britax Römer som är CLICK&GO-kompatibel.

Denna produkt skickas inte. Kontakta butiken för lagersaldo.