• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Britax Römer Baby-Safe 5Z2

  • 2 995 kr

Roterbar basJusterbara handtagVäxer med din bebisErgonomisk sittpositionBABY-SAFE 5Z2 är ett lätt och innovativt babyskydd från Britax. Babyskyddet erbjude


Artikelnummer: 31
  • Roterbar bas
  • Justerbara handtag
  • Växer med din bebis
  • Ergonomisk sittpositionBABY-SAFE 5Z2 är ett lätt och innovativt babyskydd från Britax. Babyskyddet erbjuder din baby en planare och mer ergonomisk sittposition, vilket stödjer en hälsosam utveckling av ryggraden och håller luftvägarna öppna. Förflytta snabbt i och ur Ergo Recline-läget – det spelar ingen roll var du är. Det kan användas både inuti och utanför bilen, så den lilla kan sova tryggt och säkert på alla resor.

Mångsidig användning 

Babyskyddet kan installeras på FLEX BASE 5Z och med fordonets säkerhetsbälte. Utformad för bekvämlighet: med en vikt på endast 3,9 kg är BABY-SAFE 5Z extremt lätt och bekvämt att bära. Den extra stora solsuffletten kan lätt ställas in för att ge optimal täckning och bästa skyddet för din bebis. Lossa babyskyddet från basen är väldigt enkelt, men även förflyttningen i och ur Ergo Recline-läget kan göras med bara en hand, vilket ger extra flexibilitet på vägen. BABY-SAFE 5Z2 kan också användas på barnvagnar från Britax Römer och andra ledande märken.

Roterbar bas

Det har blivit enklare att placera och spänna fast ditt barn: när BABY-SAFE 5Z2 är installerad på FLEX BASE 5Z, vrider du enkelt babyskyddet mot den öppna bildörren. Eftersom frigöringsknappen roterar med BABY-SAFE 5Z2 kan du enkelt nå den hela tiden – det gör det ännu bekvämare att ta ut babyskyddet. Du kommer verkligen att uppskatta vår smarta babyskydds-bas vid de tillfällen då du vill ta ut eller lyfta in ditt sovande barn i bilen utan att riskera att väcka det. Basen monteras i bilen, och du tar loss samt fäster babyskyddet med ett enkelt handgrepp – utan krångel och utan att störa ditt barn. 

En bas - två stolar
FLEX BASE 5Z kan användas med både BABY-SAFE 5Z2 och efterföljande DUALFIX 5Z. Det ger inte bara optimal säkerhet och bekvämlighet utan också mycket för pengarna.

Växer med din bebis

Det vadderade huvudstödet och selen kan justeras med bara en hand för att växa med din baby. Selen justeras enkelt bak på babyskyddet i takt med att ditt barn växer. På så sätt är det enkelt att se till att selen och huvudstödet alltid är i rätt position.

Justerbara handtag
Det justerbara handtaget låter dig enkelt föra det bakåt och placera ditt barn i babyskyddet. Tryck enkelt på knapparna placerade på varje sida av handtaget för att låsa upp och flytta det. När babyskyddet är placerat på golvet rekommenderar vi att handtaget viks helt bakåt för att förhindra gungning.

Rätt installerad varje gång
Tack vare ett hörbart klick kan du vara säker på att du installerar BABY-SAFE 5Z rätt på FLEX BASE 5Z eller på barnvagnen varje gång. Dessutom ger en visuell indikator på basen frigöringsknapp extra sinnesro.

Denna produkt skickas inte. Kontakta butiken för lagersaldo.