• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Britax Römer Flex Base 5Z

  • 2 995 kr

Basen Baby-safe 5Z från Britax är roterbar i 90 grader. Du kan enkelt vrida babyskyddet mot bildörren vilket gör det enkelt att båda sätta i och spänna fast bar

Artikelnummer: 35

Basen Baby-safe 5Z från Britax är roterbar i 90 grader. Du kan enkelt vrida babyskyddet mot bildörren vilket gör det enkelt att båda sätta i och spänna fast barnet. I och med den justerbara rotationsbågen får barnet mer plats över för benen - men viktigast av allt förhindrar det stolen att välta vid en eventuell olycka.  Beroende på vad ni önskar för lutning i stolen kan du juster vinkeln med hjälp av 6 olika lägen. Det gör resan både ergonomisk och säker för just ditt barn.

Basen fästs enkelt med hjälp av bilens ISOFIX-fästen och basens eget stödben. För att vara säker på att basen sitter rätt och riktigt ändrar stödbenet färg från röd till svart. Skulle det bli tokigt avger det ett pipande ljud. 


Till denna bas kan ni använda babyskyddet Baby-safe 5Z och efterföljande bilstolar i Dualfix iSense och Dualfix 3 i-Sise-serien.

Denna produkt skickas inte. Kontakta butiken för lagersaldo.