• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Najell Bärsele Easy

  • 1 399 kr

Bärselen Easy från Najell är precis som den låter, väldigt enkel! Du ställer in bärselen efter dig och ditt barn på två ställen och sedan är det bara att bära!


Artikelnummer: 296

Bärselen Easy från Najell är precis som den låter, väldigt enkel! Du ställer in bärselen efter dig och ditt barn på två ställen och sedan är det bara att bära! Inga avancerade inställningar och risken att göra fel är minimal. Från nyfödd upp till 13 kg.

Ergonomisk bärsele för såväl dig som bärare och för barnet där du kan variera att bära på mage med barnet vänt mot dig, vänt från dig eller på ryggen. Enkelt att själv byta position mellan de olika. Bärselen är helt i meshtyg som andas.

Bärselen har en innerpanel som sitter emot föräldern men som ändå är öppen för att erbjuda så mycket hud mot hud som möjligt. Innerpanelen ger en otroligt bra stadga för dig som förälder och ytterpanelen omfamnar bebisen på bästa sätt och ger en bra sittposition för ditt barn. Ytterpanelen fästs med två magnetspännen och hittar enkelt rätt direkt. 

  • Vänd mot förälder: 0–18 månader 
  • Vänd framåt: 5-18 månader
  • På ryggen: 5-18 månader