• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Najell Bärsele Easy

  • 1 399 kr

Babywearing made easy. Najell Easy Bärsele är en enkel bärsele, med enhandsfäste och nästan inga inställningar. På det sättet, kan den sättas på i ett nafs. Du


Artikelnummer: 296

Babywearing made easy. Najell Easy Bärsele är en enkel bärsele, med enhandsfäste och nästan inga inställningar. På det sättet, kan den sättas på i ett nafs. Du kan också snabbt växla mellan de tre olika bärpositionerna på egen hand. Glöm komplicerade inställningar att komma ihåg när du byter position eller när det är dags för en annan person att ta över bärningen. Bara 100% fokus på enkelt, lätt och bekvämt ergonomiskt bärande för dig och ditt barn.

Tre bärpositioner, ingen extra inställningar

Ja, det är sant. Med Najell Easy Soft kan du omedelbart sätta på din bärsele och växla mellan bärpositioner. Bär ditt barn mot dig, mot världen, eller på ryggen. Byt mellan alla tre positionerna utan att göra några ändringar i bärselen. Enklare blir det inte.

Enkel och lätt att ta med

Najell Easy Soft Flow™ är väldigt lätt och väger bara 550 gram. Den kompakta designen gör att du enkelt kan förvara din Easy i väskan eller under barnvagnen. Det gör det enkelt att ta med din bärsele, oavsett vart dagen bär av.

Höftvänlig bärare

Alla Najells bärselar rekommenderas som höftvänlig bärselar av International Hip Dysplasia Institute.

Miljö- och veganvänliga material

Najell Easy Soft Flow™ är helt gjord av airmesh. Ett högteknologiskt 3D-tyg som ger bärselen stabilitet och samtidigt säkerställer bra luftflöde och håller dig och ditt barn svalt när du bär. Alla material väljs för att ha minimal påverkan på miljön. Alla material är Öko-tex klass 1, vilket innebär att de innehåller minimala mängder kemikalier. Vi tror att detta är bra både för produktionsmiljön och speciellt för barnen.

Material
100% polyester

Skötselråd
Tvätt i 40°
Ingen kemtvätt
Ingen mjukgörare
Ingen torktumlare

Testvinnare

BÄRSELE BÄST I TEST AV PRODUKTTESTARNA
BÄSTA BÄRSELE 2023 AV FAMILJEMYS
TESTVINNARE 2022 AV TESTSON
BÄST I TEST 2022 AV PRODUKTTESTARNA
TESTFAMILIEN AYNUR OCH KIA
TESTFAMILIEN TRINE OCH ANNE-LOUISE