• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Axkid Minikid 4

  • 6 495 kr

En uppdaterad och förbättrad version av den populära Axkid Minikid! En bakåtvänd bilbarnstol från 61 cm upp till 36 kg med hela 10 cm längre ryggstöd än tidigar


Artikelnummer: 264

En uppdaterad och förbättrad version av den populära Axkid Minikid! En bakåtvänd bilbarnstol från 61 cm upp till 36 kg med hela 10 cm längre ryggstöd än tidigare modeller vilket tar bakåtvänt åkande till en helt ny nivå.

Minikid 4 är godkänd enligt R129-förodningen, Plus-testad och tillåter bakåtvänt åkande upp till 7 års ålder (125 cm och 36 kg).

Axkid Minikid 4 har ett långt stödben som enkelt justeras med enbart en knapp och självspännande förankringsband som gör monteringen enkel. Montera och vicka på stolen tills den sitter stadigt. Med stolens främre justerbara ben ställs stolens lutning in, så att den passar ditt barn. Minikid 4 har endast en bältesklämma som bilens bälte går igenom och gör det så mycket smidigare att montera den i bilen. Bilstolens kompakta design erbjuder ditt barn ett mer generöst benutrymme med upp till 30 cm bättre plats för benen.

Axkid Minikid 4 är försedd med ett vadderat nackstöd som anpassar sig efter barnets längd. Nackstödet har en bromsfunktion för ökad komfort för de minsta barnen. Den unika funktionen med nackstödet och internselen, som justeras automatiskt efter barnets längd och storlek när du drar åt bältet, finns kvar med en tydligare nackstödsbroms. Låsbar i 14 fasta nackstödspositioner.

Axkid Minikid 4 är godkänd i enlighet med R129 samt plusgodkänd. Stolen kan användas bakåtvänd för barn mellan 61-125 cm. Medföljer en avtagbar tjockare dyna för det mindre barnet.

Extra sidokrocksskydd - ASIP (Axkid Side Impact Protection) som ger bästa möjliga skydd för ditt barn vid eventuell krock från sidan. ASIP ska användas på den sidan av bilbarnstolen som är ut mot bildörren, vid användning i mitten behöver inte ASIP användas.

Skillnaden mellan Minikid 4 och äldre Minikid 3:

  • Uppdaterad nackstödspassform, ett U-format nackstöd istället för V- format som på Minikid 3.  Upplevs mer öppet vid barnets huvud.
  • Ryggdyna för ökad komfort, avtagbar om stolen används för mindre barn.
  • Ny design på insatsdynan för mindre barn upp till 105 cm. Med memoryfoam och meshtyg på baksidan för bättre ventilation.

Mått: bredd 44 cm, höjd 65 cm, djup 54 cm
Vikt: 11 kg 

Denna produkt skickas inte. Kontakta butiken för lagersaldo.