• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Axkid Nextkid

  • 2 495 kr

Axkid Nextkid är en framåtvänd bilbarnstol som är godkänd enligt senaste säkerhetsstandarden R129 (i-Size). En bekväm bilbarnstol med hög rygg, expanderbara sid


Artikelnummer: 263

Axkid Nextkid är en framåtvänd bilbarnstol som är godkänd enligt senaste säkerhetsstandarden R129 (i-Size). En bekväm bilbarnstol med hög rygg, expanderbara sidovingar och justerbart nackstöd. Kompakt design som gör det möjligt att placera tre bilbarnstolar i rad.

Nextkid har ett ventilerande skal och textil som håller en bra temperatur för ditt barn samtidigt som den är väldigt bekväm att sitta i. Bilstolen är lutningsbar i 4 lägen med ett viloläge för om ditt barn somnar.

Fästs med bilens 3-punktsbälte och med bilstolens ISOfix-armar (när ISOfix-fästen finns i bilen). Nextkid går att använda även om isofix inte finns i bilen, tänk då bara på att bälta fast bilbarnstolen även när barnet inte sitter i.

Bilstolen installeras med

  • Godkänd enligt R129
  • Designad för växande barn, både höjd och bredd
  • Lutningsbar i 4 lägen
  • Hög komfort, mjukt vadderad och ventilerande skal & klädsel


Rekommenderad för barn mellan 100-150 cm (ca 4-12 år) Barn under 125 cm bör sitta bakåtvänt.
Vikt: 7,5 kg
Mått: bredd: 44 cm, höjd: 63,4 cm, djup: 47,3 cm

Denna produkt skickas inte. Kontakta butiken för lagersaldo.