• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Label Label - Stapelleksak Tåg

  • 449 kr

Detta vackra staplingståg i trä är din perfekta introduktion till den senaste Nougat-kollektionen från Label Label! Precis som alla andra träleksaker är detta t

Artikelnummer: 778

Detta vackra staplingståg i trä är din perfekta introduktion till den senaste Nougat-kollektionen från Label Label! Precis som alla andra träleksaker är detta tåg tillverkat av högkvalitativt FSC-certifierat bokträ och nougataccenterna applicerades med barnvänlig vattenbaserad färg.

De olika blocken kan användas utan vagnarna för att stapla, bygga... Vagnarna går att haka på och av. Detta staplingståg i trä erbjuder därför en otrolig mängd lekmöjligheter, så att de små absolut inte kommer att bli uttråkade.

Förutom de många timmarna av nöje kommer ditt barn att öva sin motorik med detta tåg. Fantasi, fantasi och rumslig insikt stimuleras också. Tack vare sin varma, moderna design är detta tåg en elegant accent i alla rum.

Tips: du kan skapa ännu roligare med Label Label träblockset. Låt tåget köra förbi egentillverkade hus eller under en bro eller tunnel... Eller blir det ett nöjetåg på djurparken?... Låt din lilla använda sin fantasi och kreativitet för att bygga sin egen bana.

Ålder: 18+ månader

Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.