• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Emmaljunga Sento Lux Ergo

  • 15 995 kr

SENTO MAX ERGO är den kompletta barnvagnen med en enastående robust och stabil konstruktion. Njut av lugna och bekväma promenader med den nya, mjuka fyrhjulsfjä


Artikelnummer: 377

SENTO MAX ERGO är den kompletta barnvagnen med en enastående robust och stabil konstruktion. Njut av lugna och bekväma promenader med den nya, mjuka fyrhjulsfjädringen, med justerbar bakfjädring. Överdelarna är generöst utformade för att ge ordentligt med plats för din barn - här finns utrymme för att växa. Använd den rymliga liggdelen med bärhandtag under de första 6 månaderna (upp till 9 kg). Sedan klickar du i ERGO-sittdelen (upp till 22 kg / 4 år) som har en total sittlängd på hela 110 cm. SENTO MAX ERGO tillverkas med miljövänligare material och håller en hög svensk kvalitet.

Mer information/fakta om vagnen hittar du på Emmaljungas hemsida. Välkomna till butiken för att provköra, beställa/köpa vagnen. Denna produkt går inte att beställa via vår hemsida och skickas inte. Om du vill beställa vagnen online med oss som servicepartner, besök Emmaljungas hemsida. Kontakta oss i butiken för lagersaldo.