• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Axkid Movekid

  • 4 999 kr

Detta är Axkid MovekidBakåtvänd bilbarnstol upp till 36 kg (125 cm) - Movekid skyddar ditt barn på varje resa genom förlängt bakåtvänt åkande. Med kapacitet upp


Artikelnummer: 748

Detta är Axkid Movekid

Bakåtvänd bilbarnstol upp till 36 kg (125 cm) - Movekid skyddar ditt barn på varje resa genom förlängt bakåtvänt åkande. Med kapacitet upp till 36 kg (125 cm) bidrar Movekid med ökad säkerhet för alla barn, oavsett storlek.

Prisvärd Perfektion - Movekid överträffar förväntningarna och erbjuder ett alternativ som inte kompromissar med vår strikta och höga säkerhetsstandard. Vårt mål är att kunna leverera trygghet till ännu fler familjer.

Svenskt Plustestad – Genom att ha klarat det svenska Plustestet garanterar Movekid högsta möjliga säkerhet för din familj. Det svenska plustestet är en av de tuffaste testen som garanterar ditt barns säkerhet.

Extra Inlägg ingår - För de minsta passagerarna, från 61 cm (6-9 månader), har Axkid Movekid ett mjukt och stödjande inlägg som säkerställer att ditt barn sitter i en korrekt position i bilbarnstolen. Inlägget kan enkelt tas ut och skapar en smidig övergång i takt med att ditt barn växer.

Designad för växande barn – Axkid Movekid är en enkel men mångsidig bilbarnstol utrustad med ett nackstöd som har 13 positioner, vilket säkerställer att ditt barn får en stabilare komfort och position i sätet under färd. Den är designad med noggrann omsorg för att skapa en bekväm sittställning för ditt barn så väl som möjlighet till mycket benutrymme

Kompakt och snygg design – Med en kompakt design passar Axkid Movekid i olika bilmodeller, samtidigt som ditt barn har mycket utrymme att växa i.

Låt oss berätta lite mer om Axkid Movekid

Axkid Movekid är en kompakt bilbarnstol med exceptionell säkerhet och praktiska egenskaper som underlättar vardagen för dig som förälder. Den är godkänd enligt den senaste säkerhetsstandarden R129 och har en rekommenderad användning upp till 125 cm och 36 kg. Dessutom har Axkid Movekid klarat det svenska Plustestet vilket gör den till ett tryggt och säkert val för hela familjen.

Anpassningsbar och hög komfort för växande barn
Upplev Axkid Movekid egenskaper där bilbarnstolen smidigt anpassar sig i takt med att ditt barn växer. Vid cirka 6–9 månaders ålder används det mjuka och stödjande inlägget som hjälper till att ge ditt barn en bekväm och riktigt sittställning. Tack vare den långa rygglängden, de höga maxgränserna och de 13 justerbara positionerna på nackstödet kan Axkid Movekid användas hela vägen upp till 6-7 års ålder. Axkid Movekid erbjuder varaktig komfort och säkerhet samt anpassar sig till varje nytt stadium i ditt barns utveckling.
 
Bakåtvänt åkande upp till 6-7års ålder
Axkid Movekid utmärker sig genom att erbjuda bakåtvänd säkerhet för barn upp till 125 cm eller 36kg. Att åka bakåtvänt är upp till fem gånger säkrare då det skyddar ditt barns känsliga nacke och ryggrad vid en krock. Med förmågan att passa olika barns storlekar och åldrar, säkerställer Axkid Movekid att alla barn kan njuta av en bakåtvänd bilbarnstol ännu längre - vilket möjliggör ditt barns högsta säkerhet.

Prisvärd perfektion och säkerhet
Byggd på den solida och uppskattade Minikid-plattformen, erbjuder Axkid Movekid en kompakt bilbarnstol utan att kompromissa med säkerheten. Den följer de prisbelönta egenskaperna hos sin föregångare, och kombinerar Axkids pålitliga säkerhetsnivå med den praktiska prisvärdhet som familjer uppskattar. Nyfiken på hur den jämför sig? Utforska skillnaderna mellan Axkid Minikid 4 och Axkid Movekid i denna artikel >> Vad är skillnaden mellan Axkid Minikid 4 och Axkid Movekid? | Axkid

Hög säkerhetsförsäkran
Axkid Movekid bär med stolthet det svenska Plustestcertifikatet, en certifiering som endast bakåtvända bilbarnstolar har klarat av då det är ett av de tuffaste krocktesterna. Utöver detta är bilbarnstolen även utrustad med Axkids sidokollisionsskydd (ASIP), utvecklad för att förbättra säkerheten vid kollisioner från sidan. Tillsammans erbjuder de omfattande skydd för ditt barn på varje resa.

Praktisk komfort - för växande barn
Utformad med fokus på ditt barns välbefinnande garanterar Axkid Movekid att varje resa blir en trevlig och bekväm upplevelse. Med en slitstark och lättskött klädsel, som är tvättbar i 30°C, erbjuder Movekid den perfekta balansen mellan funktionalitet och komfort för både ditt barn och för dig som förälder. För föräldrar som prioriterar sitt barns välbefinnande är Axkid Movekid det smarta valet.

Världsledande säkerhetssystem från Sverige Axkid 
Movekid är utrustad med en premium internsele och ett säkerhetssystem från den svenska teknikleverantören Holmbergs®. Varje komponent från spänne till bälte, testas utöver de befintliga regleringarna för att kunna säkerställa högsta kvalitet och en prestanda som utmärker en världsledare.

Denna produkt skickas inte. Kontakta butiken för lagersaldo.