• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Done By Deer - Ryggsäck

  • 399 kr

Done By Deer barnryggsäck är ett måste för små upptäcktsresande när de ska ut på äventyr. De justerbara vadderade axelremmarna och bröstremmen med ett klick gör


Artikelnummer: 547

Done By Deer barnryggsäck är ett måste för små upptäcktsresande när de ska ut på äventyr. De justerbara vadderade axelremmarna och bröstremmen med ett klick gör det enkelt att justera väskan så att den sitter perfekt på ditt barns rygg. Ryggsäcken har ett stort rum som enkelt får plats med matlåda, kläder och alla knäppa fynd som ditt barn plockar upp på vägen. Den har två sidfickor med elastiskt band för att passa en flaska och en framficka. Den är tillverkad av 100% polyester som är tålig och väderbeständig. Inuti finns en rolig namnskylt där djuren bjuder in dig att dagdrömma och studsa med.

Jag är gjord av:
Tyg: 100% polyester. Foder: 100% polyester.
Jag är så här stor:
29 x 16 x H31 cm5 L.
Hur man tar hand om mig:
Torka rent med en mjuk fuktig trasa.

Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.