• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Elodie Details Badcape

  • 399 kr

Finns det något mysigare än att svepa in en nybadad bebis i mjuk frotté? Med sina gulliga detaljer och fantastiska material är vi säkra på att det här kommer bl


Artikelnummer: 224

Finns det något mysigare än att svepa in en nybadad bebis i mjuk frotté? Med sina gulliga detaljer och fantastiska material är vi säkra på att det här kommer bli en favorit i många badrum framöver. Framtagen med högabsorberande frotté på insidan och fantastiskt mjuk och gosig velour på utsidan.

Oeko-Tex certifierad
Badcapen är certifierade enligt Oeko-Tex Standard 100, Klass 1 för babyprodukter. En oberoende internationell hälsodeklaration för textilier. Certifieringen försäkrar att de använda materialen inte innehåller några skadliga eller allergiframkallande ämnen.

Exklusiva material
Tillverkad med absorberande frotté av hög kvalitet på ena sidan och lyxigt mjuk velour på den andra.

Perfekt present
En populär present vid babyshowers eller som en välkommen-till-världen-gåva, då den kan användas från dag ett och sedan följer med barnet uppåt i åldrarna

Från nyfödd till tre år
Den fyrkantiga formen gör att du kan svepa in din bebis tätt som i en kokong. Huvan passar även lite större huvuden så med tiden blir det barnets egen favortihandduk och den kan användas upp till cirka tre års ålder. Den fungerar lika bra hemma, vid poolen eller på stranden där den även kan fungera som strandhandduk.

Lätt att hålla fräsch
Kan maskintvättas i 40 grader och även torktumlas.