• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Philips Avent Napp - Ultra Soft 0-6m

  • 129 kr

Philips Avent Ultra Soft är en napp för barn 0-6 månader. Nappen har en mjuk sköldteknik som gör att den följer barnets ansiktskonturer. Detta för att vara skon

Artikelnummer: 802

Philips Avent Ultra Soft är en napp för barn 0-6 månader. Nappen har en mjuk sköldteknik som gör att den följer barnets ansiktskonturer. Detta för att vara skonsam för barnets hud och göra att barnet får färre hudmärken och mindre irritation. 98% av alla bebisar accepterar Philips Avent Ultra soft nappar*. Ultra Soft-nappen har en sugdel av len silikon som lugnar och tröstar barnet. Nappen är symmetrisk och tar hänsyn till den naturliga formen på barnets gom, tänder och tandkött. Fodralet som medföljer (Ultra Soft-resefodralet) fungerar även som en sterilisator för att sterilisera nappen i mikrovågsugnen.

*2016–2017 års konsumenttester i USA visar att i genomsnitt 98 % av barn tar Philips Avent-nappen med len textur som används i ultra air och ultra soft-napparna

Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.