• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

NUK Nappflaska - First Choice+ 300 ml

  • 119 kr

NUK First Choice+ Temperatur Control nappflaska är en nyhet från NUK som gör livet lättare för föräldrar. Detta tack vare den smarta indikatorn på nappflaskan s

Artikelnummer: 882

NUK First Choice+ Temperatur Control nappflaska är en nyhet från NUK som gör livet lättare för föräldrar. Detta tack vare den smarta indikatorn på nappflaskan som visar om innehållet har korrekt temperatur. Denna revolutionerande funktion gör det enkelt för föräldrar att avgöra temperaturen på innehållet i nappflaskan.

NUK First Choice+ Temperature Control PP Bottle 300ml är en nappflaska med temperaturindikator,  ett praktiskt hjälpmedel för föräldrar. Indikatorn är avsedd att vara ett extra hjälpmedel för att avgöra temperaturen på maten. Funktionen ersätter inte det traditionella sättet att känna av om maten har korrekt temperatur, utan avsett att vara en extra hjälp och vägledning.

När indikatorn är blå har maten rätt temperatur, blir indikatorn vit är maten för varm. Den ideala temperaturen för flaskmatning är runt kroppstemperatur (ca 37°C).  NUK First Choice+ Temperatur nappflaska är anatomiskt korrekt och av hög kvalité, framtagen med naturen som förebild. 6-18m Storlek M på nappen. Flow Control

 Nappflaskan kommer i en storlek: 300ml. 

  • Rymmer 300ml
  •  BPA-fri
  •  Extra vid öppning gör det enkelt att fylla flaskan och är smidigt vid rengöring
  •  Kompatibel med sortimentet från First Choice+ serien
  •  Anti-kolik system för att förebygga att barnet sväljer luft
  •  Anatomiskt utformad för att minska belastning på barnets käke

Det kan variera med mönster och färg, hör av dig till butik för exakt information.

Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.