• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

NUK Nappflaska - Nature Sense Nappflaska 150 ml Vit

  • 139 kr

NUK Nature Sense Temperature Control PP Bottle Silicon 150ml har en dinapp som efterliknar både flödet vid amning och ergonomin av bröstvårtan. Med ett jäm

Artikelnummer: 878

NUK Nature Sense Temperature Control PP Bottle Silicon 150ml har en dinapp som efterliknar både flödet vid amning och ergonomin av bröstvårtan. Med ett jämnt och fint flöde kan er bebis äta. Dinappen har dessutom en innovativt anti kolikventil som förebygger att barnet sväljer luft.

NUK Nature Sense Temperature Control PP Bottle Silicon 150ml kommer nu med temperaturindikator,  ett praktiskt hjälpmedel för föräldrar. Indikatorn är avsedd att vara ett extra hjälpmedel för att avgöra temperaturen på maten. Funktionen ersätter inte det traditionella sättet att känna av om maten har korrekt temperatur, utan avsett att vara en extra hjälp och vägledning. 

När indikatorn är blå har maten rätt temperatur, blir indikatorn vit är maten för varm. Den ideala temperaturen för flaskmatning är runt kroppstemperatur (ca 37°C).  NUK Nature Sense Temperatur nappflaska är anatomiskt korrekt och av hög kvalité, framtagen med naturen som förebild.

  •    1/förpackning
  •     Flaskan är tillverkad i högkvalitativ PP och är BPA-fri
  •    Rymmer 150ml

Det kan variera med mönster och färg, hör av dig till butik för exakt information.

Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.