• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Emmaljunga Organiser

  • 995 kr

Organisern hjälper dig att ha viktiga saker nära till hands och den matchar din vagn. Den fästes på styret och är exakt måttsydd så det fina Leatherette styret


Artikelnummer: 566

Organisern hjälper dig att ha viktiga saker nära till hands och den matchar din vagn. Den fästes på styret och är exakt måttsydd så det fina Leatherette styret inte skadas, vilket kan vara fallet vid användandet av andra produkter. Med organisern blir looken perfekt och du har allt lättillgängligt: plats för nappflaskan, mobil eller nycklar. Maxbelastning: 2 kg. 

Mer information/fakta om produkten hittar du på Emmaljungas hemsida. Välkomna till butiken för att beställa/köpa. Denna produkt går inte att beställa via vår hemsida och skickas inte. Om du vill beställa produkten online med oss som servicepartner, besök Emmaljungas hemsida. Kontakta oss i butiken för lagersaldo i vår butik.