• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Kidzroom Skötväska - Venice Colored Stars

  • 799 kr

Vill du ha en väska som rymmer massor av grejer till din bebis och dig själv som också ser snygg ut? Då är denna Kidzroom skötväska något för dig! Denna bl

Artikelnummer: 822

Vill du ha en väska som rymmer massor av grejer till din bebis och dig själv som också ser snygg ut? Då är denna Kidzroom skötväska något för dig! Denna blöjväska i konjak från Kidzroom rymmer alla blöjor, hydrofila dukar, extra kläder, flaskor, snacks och dummies du behöver för ditt barn när du är på språng. Väskan har en rymlig framficka med en stor stjärna som detalj för de saker du snabbt vill kunna ta tag i. Dessutom har det stora huvudfacket en dubbel dragkedja för enkel åtkomst. I det stora facket hittar du även flera fickor med resårband där du enkelt kan sätta en kopp. Skötväskan har en matchande skötunderlägg för att byta din bebis var som helst, när som helst. Skötväskan kan bäras i handtagen på toppen eller över axeln med den justerbara och avtagbara axelremmen. Skötväskan har även öglor för enkel upphängning på vagnen.

Mått (HxBxD i cm) 30,00 x 48,00 x 16,00
Material: 100% PU

Specifikationer:
- Material: PU
- 1 huvudfack med flera förvarings- och blixtlåsfack, 1 dragkedja framficka
- Avtagbar och justerbar axelrem
– Lätt att hänga på vagnen
- Inklusive skötbädd
Fack: 4
Foder: Ja

Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.