• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Kidzroom Skötväska - Vienna Forever Dreaming

  • 849 kr

Gå ut med en bebis? Då behöver du ta med dig mycket. Som förälder klarar man sig inte utan en bra skötväska. Denna Kidzroom skötväska rymmer alla blöjor, h

Artikelnummer: 813

Gå ut med en bebis? Då behöver du ta med dig mycket. Som förälder klarar man sig inte utan en bra skötväska. Denna Kidzroom skötväska rymmer alla blöjor, hydrofila dukar, extra kläder, flaskor, snacks och dummies du behöver för ditt barn när du är på språng. Väskan har två rymliga framfickor för de saker du snabbt vill kunna ta tag i. Dessutom har det stora huvudfacket en dubbel dragkedja för enkel åtkomst. Skötväskan har en matchande skötunderlägg för att byta din bebis var som helst, när som helst. Skötväskan kan bäras i de övre handtagen eller över axeln med den justerbara och avtagbara axelremmen. Skötväskan har även öglor för enkel upphängning på vagnen. Skötväskorna från Kind At Heart-kollektionen är tillverkade i Europa. Som ett resultat blir leveranstiden kortare och du är säker på de bästa produkterna.

Mått (HxBxD i cm) 28,00 x 40,00 x 16,00
Material: 100% polyester
Fack: 3
Foder: Ja


Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.