• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Emmaljunga Skötväska

  • 1 295 kr

Skötväska Travel är både snygg och funktionell och är gjord för att matcha din barnvagn. Den har tillräckligt med utrymme för att rymma alla babyartiklar du beh


Artikelnummer: 564

Skötväska Travel är både snygg och funktionell och är gjord för att matcha din barnvagn. Den har tillräckligt med utrymme för att rymma alla babyartiklar du behöver. Organisera blöjor, flaskor, mobiltelefoner och mycket mer i de praktiska facken så att du snabbt kan hitta det du behöver när du behöver det. Dessutom ingår en separat tvättbar skötmatta som säkerställer att du har en plats att byta din babys blöja var du än befinner dig. 

Mer information/fakta om produkten hittar du på Emmaljungas hemsida. Välkomna till butiken för att beställa/köpa. Denna produkt går inte att beställa via vår hemsida och skickas inte. Om du vill beställa produkten online med oss som servicepartner, besök Emmaljungas hemsida. Kontakta oss i butiken för lagersaldo i vår butik.