• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Kidzroom Skötväska - Journey Real Leather

  • 1 199 kr

Denna svarta Leather Journey skötväska har en enkel och stilren design i kombination med en praktisk inredning, vilket säkerställer att väskan kan tas med till

Artikelnummer: 816

Denna svarta Leather Journey skötväska har en enkel och stilren design i kombination med en praktisk inredning, vilket säkerställer att väskan kan tas med till flera tillfällen och användas långt efter amningstiden. Barnväskan har ett rymligt huvudfack med tillräckligt med inlägg och låsbara fack där du enkelt kan bära de nödvändiga sakerna på språng. Väskan har handtag och en längdjusterbar och avtagbar axelrem så att väskan kan bäras för hand, över axeln eller hängas på vagnen. Väskan kommer även med en matchande skötbädd, flaskhållare och buggykrokar.

Specifikationer:
- Material: Läder
- Svart färg
- Mått: 29 x 41 x 10 cm (LxBxD)
- 1 ficka på framsidan, 1 huvudfack med flera förvarings- och blixtlåsfickor
- Avtagbar och längdjusterbar axelrem
- Lätt att hänga på vagnen
- Inkluderar buggykrokar, skötunderlägg och flaskhållare

Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.