• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Voksi Breeze Light Åkpåse

  • 1 095 kr

Voksi® Breeze Light är en sval åkpåse som passar bra under sommar- och vårsäsongen. En lätt och mjuk åkpåse som passar bra från nyfödd till 3 år.  Kan


Artikelnummer: 535

Voksi® Breeze Light är en sval åkpåse som passar bra under sommar- och vårsäsongen.

 En lätt och mjuk åkpåse som passar bra från nyfödd till 3 år.  Kan även användas som bilstolsåkpåse. Vår- och sommaråkpåsen är utformad med en rad detaljer som gör att den kan justeras efter ditt barns behov.

Åkpåsen är tillverkad av mjuka och naturliga material för att ge ditt barn bästa möjliga komfort. Voksi® Breeze Light har ett yttertyg i bomull/polyester och fyllning av återvunnen polyester. Innertyget är tillverkat av ekologisk bomull, vilket gör det ombonat och behagligt för barnet i åkpåsen. Alla material i Voksi® Breeze är OEKO-TEX® Standard 100 klass 1-certifierade, vilket är en kvalitetsmärkning som innebär att inga av materialen i produkten innehåller skadliga kemikalier.

Runt huvuddelen finns en justerbar dragskofunktion för anpassning efter barnets behov och preferenser i olika väderförhållanden. En dragkedja i botten ger dessutom ventilation och möjlighet att kontrollera temperaturen på barnets fötter medan det sover. Sidoöppningarna gör det möjligt att vika ner fronten, vilket ger optimal ventilation och god översikt när barnet sitter i vagnen och vill följa med i vad som händer. Det finns en ”quick relase”-dragkedja i sidorna som ger enkel åtkomst till barnet i bilbarnstolen. Åkpåsen kan delas i två delar och bakdelen kan användas som underlag i vagnen och som lekmatta. Antiglidmaterial i ryggdelen gör att åkpåsen håller sig på plats utan att glida runt i vagnen. Den unika utformningen av ryggöppningarna gör denna åkpåse lätt att montera och använda i vagnar och bilbarnstolar med olika typer av selar. Vid anvädning i bilbarnstol isolerar Voksi® Breeze på samma sätt (och ersätter därmed) lite tjocka ytterkläder. På så vis hamnar bältena i bilbarnstolen närmare barnets kropp. Voksi® Breeze Light har krocktestats i kombination med BeSafe bilbarnstolar i rekommenderad bakåtvänd position.


Selekompatibilitet: Passar tlil 5-punktssele
Huvudöppningen: Dragkedjor sidan
Max yttre längd: 100 cm
Max yttre bredd: 50 cm
Prestanda: Andas
Produktkompatibilitet: Alla barnvagnar; Bilbarnstol & barnvagn
Säsong: Vår Sommar
Temperatur: MILT - Lätt isolering
Ålder: 0-3 år


Ytmaterial: 60% Bomull, 40% Polyester
Foder: 100% bomull (ekologisk)
Fylling: 100% polyester (Återvunnet)


Tvätta vid 40°C, använd ett tvättmedel utan enzymer, blek inte, torktumla inte.