• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Voksi Breeze Sky Light Dusty Green

  • 1 295 kr

Voksi® Sky Light är en mjuk och skön åkpåse för vår- och sommarsäsongen. En lätt och sval åkpåse som passar bra från nyfödd till 4 år. Kan även användas so


Artikelnummer: 537

Voksi® Sky Light är en mjuk och skön åkpåse för vår- och sommarsäsongen.

 En lätt och sval åkpåse som passar bra från nyfödd till 4 år. Kan även användas som bilstolsåkpåse. Sommar- och våråkpåsen är utformad med en rad detaljer som gör att den kan justeras efter ditt barns storlek och preferenser.

Åkpåsen är tillverkad av mjuka och naturliga material för att ge ditt barn bästa möjliga komfort. Voksi® Sky Light har ett yttertyg i bomull/polyester och fyllning av återvunnen polyester . Innertyget är i bomullsjersey, vilket gör det behagligt och mjukt för barnet att ligga i åkpåsen. Alla material i Voksi® Sky Light är OEKO-TEX® Standard 100 klass 1-certifierade, vilket är en kvalitetsmärkning som innebär att inga av materialen i produkten innehåller skadliga kemikalier.

Runt huvuddelen finns en justerbar dragskofunktion för anpassning efter barnets behov och preferenser i olika väderförhållanden. En dragkedja i botten ger dessutom ventilation och möjlighet att kontrollera temperaturen på barnets fötter medan det sover, eller om man vill vädra lite under varmare dagar. Det medföljer en förlängningsdel som enkelt monteras på åkpåsen när barnet blir längre och behöver mer utrymme. Dessutom kan åkpåsen vikas ut och användas som lekmatta. Antiglidmaterial i ryggdelen gör att åkpåsen håller sig på plats utan att glida runt i vagnen. Den unika utformningen av ryggöppningarna gör denna åkpåse lätt att montera och använda i bilbarnstolar och vagnar med olika typer av selar. Vid anvädning i bilbarnstol isolerar Voksi® Sky Light på samma sätt (och ersätter därmed) lite tjocka ytterkläder. På så vis hamnar bältena i bilbarnstolen närmare barnets kropp. Voksi® Sky Light har krocktestats i kombination med BeSafe bilbarnstolar i rekommenderad bakåtvänd position.

Voksi® Sky Light rekommenderas av norska Babytesterna.


Kan förlängas: Ja
Selekompatibilitet: Passar til 5-punktssele
Huvudöppningen: Dragkedja fram
Max yttre längd: 115 cm
Max yttre bredd: 45 cm
Prestanda: Andas
Produktkompatibilitet: Alla barnvagnar; Bilbarnstol & barnvagn
Säsong: Vår Sommar
Temperatur: MILT - Lätt isolering
Ålder: 0-4 år


Ytmaterial: 60% Bomull, 40% Polyester
Foder: 100% bomull
Fylling: 100% polyester (Återvunnet)


Tvätta vid 40°C, använd ett tvättmedel utan enzymer, blek inte, torktumla inte.