• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Najell Babynest Tulip

  • 1 299 kr

Babynest Tulip växer med ditt barn. Unikt för Najell Babynest Tulip är att det kan anpassas för din bebis beroende på dess ålder. Babynestet går att använd


Artikelnummer: 295

Babynest Tulip växer med ditt barn. 

Unikt för Najell Babynest Tulip är att det kan anpassas för din bebis beroende på dess ålder. Babynestet går att använda från och med att bebisen är alldeles nyfödd fram till dess att hen är cirka 9 månader - utan extra tillbehör.

När du beställer Babynest Tulip kommer den i 0-3 månaders form med en förlängning som passar 3-9 månader. När ditt barn har passerat 3 månader eller bara behöver mer rörelseutrymme kan du lägga till förlängningen. För att göra detta, öppnar du kardborrbandet på den vadderade sidan som finns på undersidan av Babynest Tulip. När den väl har öppnats kan du ansluta förlängningen till huvudbabynestet via en dragkedja som är placerad mot botten. Därifrån kopplar du bara ihop de vadderade sidorna genom att sätta kardborren genom öglorna och fästa på båda sidorna.

De låga men fasta sidorna gör den idealisk för amning när du ligger ner och fungerar utmärkt för co-sleeper, som ett sätt att separera dig från din bebis när bebisen sover.

Najell’s Babynest Tulip är Oeko-Tex Class 1 Standard 100 certifierad.