• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

BabyBjörn Babysitter Bliss

  • 1 999 kr

Vad utmärker Babysitter Bliss?Babysitter Bliss är en lätt och behändig babysitter med grå stomme och tygsits i kviltad bomull, supermjuk 3D-jersey eller luftig


Artikelnummer: 316

Vad utmärker Babysitter Bliss?
Babysitter Bliss är en lätt och behändig babysitter med grå stomme och tygsits i kviltad bomull, supermjuk 3D-jersey eller luftig mesh.

Varför ska jag köpa en babysitter?
Våra lätta babysittrar är enkla att flytta runt och bära med sig – de blir en mysig plats där din bebis kan leka nära dig medan du får händerna fria en stund. Den naturliga rörelsen i en babysitter har ofta en lugnande effekt på små barn. I takt med att ditt barn blir större och själv kan styra gungningen blir babysittern extra rolig och stimulerar dessutom både balans och motorik.

Är babysittern enkel att ta med?
Ja, Babysitter Bliss väger lite och är enkel att fälla ihop. Flytta runt den hemma eller ta med den på middag hos vännerna (hopfälld passar den perfekt i lastutrymmet under barnvagnen).

Vad är skillnaden mellan en babysitter och en babygunga?
En babysitter har naturlig gungning som styrs av din bebis rörelser, till skillnad från en batteri- eller eldriven babygunga. Det gör att babysittern väger mindre och är enklare att flytta runt och bära med sig.

Får mitt barn rätt stöd i en babysitter från BabyBjörn?
Våra babysittrar är ergonomiskt utformade för att ge optimalt stöd för ditt barns rygg, nacke och huvud. Den formsydda tygsitsen fördelar barnets vikt jämt och med tre olika lägen kan du anpassa babysittern i takt med att ditt barn växer.


  • Ergonomisk
  • Naturlig gungning
  • 3,5 - 13 kg, från 53 cm  
  • 0-2 år