• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Padwico V8 Babyvakt

  • 1 999 kr

Padwicos babyvakt V8 är en säker och praktisk babyvakt till ditt barn. En tillförlitlig babyvakt är ett oumbärligt hjälpmedel för många småbarnsföräldrar. Babyv

Artikelnummer: 582

Padwicos babyvakt V8 är en säker och praktisk babyvakt till ditt barn. En tillförlitlig babyvakt är ett oumbärligt hjälpmedel för många småbarnsföräldrar. Babyvakten ger föräldrarna både trygghet och frihet genom att den låter dem vara på en annan plats än barnet, utan att förlora uppsikten.

Denna modell har ett laddningsbart batteri. Du kan ta med dig babyvakten på språng, ut i trädgården eller på balkongen, du väljer själv. Babyvakten kräver därmed ingen kontinuerlig strömförsörjning genom kabel.

Babyvakten består av två enheter: babyenheten och föräldraenheten. Babyenheten är utrustad med en ljudkänslig mikrofon som den lyssnar med. När barnet gnyr, rör sig eller på annat sätt ger ifrån sig ljud aktiveras babyenheten och skickar vidare ljuden till föräldraenheten. Padvicos V8 har även tillgång till kamera, där du enkelt kan se på föräldrarenheten vad ditt barn gör.

- 1 st babyenhet, 1 st föräldrarenhet

- Kamera med 2,4 Ghz-anslutning

- 300 meter räckvidd i öppet området

- Varningsalarm vid kontakt utom räckhåll

- IR-nattsyn

- Rumstemperaturreglerande larm

- Musikfunktion, godnattvisa

- Strömkabel medföljer