• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Doomoo Amningskudde

  • 679 kr

Mjuk men stabil kudde som ger stöd till mamma och bebis vid amningPrasselfri fyllning som formar sig efter mamma och barnBåde överdrag och kudde kan maskintvätt


Artikelnummer: 274
  • Mjuk men stabil kudde som ger stöd till mamma och bebis vid amning
  • Prasselfri fyllning som formar sig efter mamma och barn
  • Både överdrag och kudde kan maskintvättas i 30 grader


Doomoo Amningskudde hjälper mamma och bebis att få en avslappnad och mysig stund vid amning. Kudden har en rund form som ser till att den håller sig stadigt runt mammans mage. Fyllningen i kudden består av små EPS-kulor som inte prasslar och som gör att den formar sig efter mamma och barn. Kudden är mjuk utan att sjunka ihop och håller sin spänst för att ge en stabil amningsposition. Den kan också fungera som ett ligg- eller sittstöd till bebisen när du inte ammar. Överdraget är tillverkat av mjuk, ekologisk bomullstrikå. Både överdrag och kudde kan maskintvättas i 30 grader.

EPS-kulorna som utgör fyllningen innehåller mycket luft, vilket betyder att de blir platta efter en viss tids användning. Du kan enkelt fylla på Doomoos amningskuddar med nya kulor då innerkudden har en dragkedja.

Storlek: 50x48x14 cm
Tvätt: 30 grader i maskin för överdraget och innerkudden