• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Philips Avent Napp - Ultra Air 0-6m

  • 99 kr

Ultra Air 0-6M från Philips Avent är den perfekta nappen för ditt barn. Med sin innovativa design och höga kvalitet kommer denna napp ge ditt barn en bekväm och

Artikelnummer: 799

Ultra Air 0-6M från Philips Avent är den perfekta nappen för ditt barn. Med sin innovativa design och höga kvalitet kommer denna napp ge ditt barn en bekväm och lugnande upplevelse. Denna napp är speciellt designad för barn i åldern 0-6 månader och kommer i en förpackning med 2 stycken. Den har en mjuk och flexibel sugdel som är skonsam mot ditt barns känsliga hud. Nappen är tillverkad av BPA-fria material som är säkra för ditt barn att använda. 

Ultra Air 0-6M är designad med Philips Avents innovativa luftkanaler som ger maximal luftflöde och ventilation. Detta hjälper till att minska risken för hudirritation och håller ditt barns hud frisk och torr. Denna napp är också lätt att rengöra,  du kan också enkelt skölja den under rinnande vatten eller använda en steriliserande lösning. 

Med Ultra Air 0-6M från Philips Avent kan du vara säker på att ditt barn får en bekväm och lugnande sugupplevelse. Denna napp är perfekt för att lugna ditt barn och hjälpa till att lindra obehag vid tandgenombrott. Förse ditt barn med bästa kvalitet och komfort med Ultra Air  0-6M från Philips Avent. Ge ditt barn en napp som är designad för att tillgodose deras behov och ge dem en trygg och lugnande upplevelse.

Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.