• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Micki Pippi Långstrump - Rullväska Rosa

  • 399 kr

Pippi Rullväska Rosa: Ett Äventyrligt Resesällskap för Unga UtforskarePippi Rullväska Rosa är den perfekta resekamraten för unga äventyrare som vill utforska vä

Artikelnummer: 843

Pippi Rullväska Rosa: Ett Äventyrligt Resesällskap för Unga Utforskare

Pippi Rullväska Rosa är den perfekta resekamraten för unga äventyrare som vill utforska världen, inspirerade av Pippi Långstrump. Denna charmiga och praktiska rullväska är designad för att fånga barnens fantasi och göra varje resa till ett spännande äventyr. Med sin lekfulla design och rymliga utrymme är väskan ett måste för små upptäckare på färden.
Lekålder: Från 3 år och uppåt
Material: Plast och polyester
Tvättråd: Endast avtorkning
Funktioner: Lätt att rulla, perfekt för små händer

Anpassad för Små Resenärer
Denna rullväska är designad med tanke på barnens behov och storlek. Den är lätt att hantera och rulla, vilket gör den perfekt för barn som vill ta med sina egna saker på resan.

Rymlig och Slitstark

Pippi Rullväska Rosa erbjuder gott om plats för alla äventyrsnödvändigheter. Tillverkad av slitstark plast och polyester, är denna väska robust nog för att tåla de många äventyr som barnen kan tänkas ge sig ut på.

Inspirerande och Lekfull Design

Med sitt rosa tema och de klassiska illustrationerna av Pippi Långstrump, är denna väska mer än bara ett bagage; den är en följeslagare som inspirerar till lekfullhet och äventyr.

Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.