• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

VadoBag Ryggsäck - Bluey

  • 249 kr

Denna coola nya ryggsäck från Bluey från Jump Into Fun-kollektionen är perfekt att börja läsåret med. Väskan är för barn som är totala fans av Bluey och hennes

Artikelnummer: 834

Denna coola nya ryggsäck från Bluey från Jump Into Fun-kollektionen är perfekt att börja läsåret med. Väskan är för barn som är totala fans av Bluey och hennes lekfulla äventyr. Denna artikel är ljusblå till färgen och har ett stort huvudfack med blått tryck och en dragkedja. Dessutom har väskan också en framficka med mörkblå och vita ränder och en stor bild av Bluey och hennes syster Bingo. Baksidan är ljusblå till färgen. Väskan har även en praktisk ögla upptill och justerbara axelband. Det finns även två fickor på sidorna av väskan, så att du enkelt kan bära en mugg. Dessutom är väskan avslutad med mörkblå detaljer.

Mått (HxBxD i cm) 29,00 x 23,00 x 8,00
Material: 100% polyester
Fack: 2

Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.