• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Najell Sovpåse

  • 599 kr

Denna sovpåse är tillverkad av 100% andningsbar bomull, vilket gör den till ett perfekt komplement till ditt barns nattningsrutin. Sovpåsen är skräddarsydd för


Artikelnummer: 950

Denna sovpåse är tillverkad av 100% andningsbar bomull, vilket gör den till ett perfekt komplement till ditt barns nattningsrutin. Sovpåsen är skräddarsydd för även de mest aktiva småttingarna och ser till att ditt barn håller sig behagligt varm under natten. Den har dragkedja från botten och upp på sidan samt tryckknappar på axlarna som gör det enkelt att byta blöjor.

Najells inlägg till sovpåsar är den perfekta additionen till din Najell sovpåse. Du kan använda Najell sovpåse på egen hand under varmare dagar. När vinterkvällarna blir kyliga lägger du bara till inlägget till sovpåsen inuti för extra värme.

TOG-klassificeringen mäter hur varmt ett tyg håller dig. Para ihop Najells inlägg till sovpåsar med din 0,5 TOG Najell sovpåse för att öka den till 2,5 TOG, perfekt för kallare väder året runt.

Designad med omtanke

Alla testade tyger är fria från skadliga ämnen. Bättre för dig och bättre för ditt barn.

Testad och godkänd enligt EN 16781:2018

Storlekar

För bebisar mellan 50 och 65 cm eller 0 till 6 månader:

Bredd från armhåla till armhåla: 26 cm
Längd axel till nederkant: 68 cm

För bebisar mellan 65 och 80 cm eller 6 till 18 månader:

Bredd från armhåla till armhåla: 30 cm
Längd axel till nederkant: 80 cm

Material

  • Huvudmaterial: 100% bomull

  • Foder: 100% bomull