• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Little Dutch - Little Farm Babygym

  • 1 299 kr

Så mycket att se, känna och höra. Varje dag är ett nytt äventyr med denna lekmatta från Little Farm-kollektionen. Den gröna mattan har två stora manchesterbågar

Artikelnummer: 696

Så mycket att se, känna och höra. Varje dag är ett nytt äventyr med denna lekmatta från Little Farm-kollektionen. Den gröna mattan har två stora manchesterbågar med 5 olika gosedjur hängande från dem.

Kycklingen, kon, fåren, blomman och ladugården hjälper de små att utveckla sensoriska färdigheter och stimulera hand-öga-koordination.

VARNING! Fäst denna leksak utom räckhåll för barnet. För att förhindra eventuell skada genom intrassling, ta bort denna leksak när barnet börjar försöka resa sig på händer och knän i en krypande position. Vuxenmontering krävs. Spara denna information som referens.


Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.