• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Rubens Barn Mini EcoBuds

  • 279 kr

Mini EcoBuds dockorna har snören på ryggen för att enkelt kunna fästa de på din väska eller barnvagn så att de kan följa med på alla dina äventyr!Utforska natur


Artikelnummer: 327

Mini EcoBuds dockorna har snören på ryggen för att enkelt kunna fästa de på din väska eller barnvagn så att de kan följa med på alla dina äventyr!


Utforska naturen och dess mirakel tillsammans med Rubens Barns minsta, handgjorda och ekologiska Mini EcoBuds. Denna mjuka docka är 23 cm hög. Rubens EcoBuds är vänliga med massor av karaktär och följer med och ger tröst både vid sömn och lek för de minsta äventyrarna.


Rubens Mini EcoBuds dockor är tillverkade av 100 % ekologisk bomull, certifierade enligt Organic Content Standard (OCS) och har en 100 % Global Recycled Standard (GRS) polyesterfyllning.


Rubens Barn är svenskdesignade och mjuka handgjorda dockor av hög kvalitet med syfte att hjälpa barn bli individer med medkänsla och självförtroende.