• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Jollein Långärmad Haklapp

  • 229 kr

Denna haklapp med ärmar är fantastisk. Det är som ett förkläde, och det ger kläderna på ditt barn ett extra skydd tack vare ärmarna.Och varför är det ett dubbel


Artikelnummer: 550

Denna haklapp med ärmar är fantastisk. Det är som ett förkläde, och det ger kläderna på ditt barn ett extra skydd tack vare ärmarna.

Och varför är det ett dubbelt lager tyg i botten? Det finns en bra anledning till det! När du äter låter ditt barn ofta mat falla ner på hakan och på haklappen. Den nedre kanten av haklappen kommer att fånga vätska och bitar. Så det är ungefär som en läckagebricka! Något du definitivt kommer att uppskatta!

Den här haklappen är inte bara väldigt praktisk för måltider, den gör också hantverk och fingermålning mycket mindre stressande. För med detta målarförkläde kan du vara säker: kläderna förblir rena!

Vätskorna och kladdarna på framsidan av haklappen kommer inte att läcka till kläderna. Det beror på att den här haklappen är gjord av vattentätt material.

Du kan stänga den vattentäta haklappen med kardborre på baksidan. Den stängs ordentligt så att din bebis inte kan ta av den själv. Haklappen kan lätt rengöras med en fuktig trasa. Finns det många stökiga stunder på en dag? Då bör du skaffa ett duo-pack. Så att du får två av samma haklappar med ett köp.

Storlek:
Lämplig för din bebis, tills den är ca 2 år gammal.

Material:
Tillverkad av polyester och polyuteran.

Rengöring:
Torka av den med en fuktig trasa.