• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Rätt Start Pippi på Cirkus Haklapp

  • 119 kr

Praktisk haklapp med ärm som kan användas både vid mat och lek från Rätt Starts kollektion Beskow Blomsterbarn. Knyts enkelt med snören i nacken. Haklappen är p

Artikelnummer: 968

Praktisk haklapp med ärm som kan användas både vid mat och lek från Rätt Starts kollektion Beskow Blomsterbarn. Knyts enkelt med snören i nacken. Haklappen är perfekt att använda när ditt barn ska måla, baka eller äta och skyddar kläderna mot fläckar och kladd. Torka av den med en trasa eller skölj den under rinnande vatten efter varje användning. Materialet är snabbtorkande och efter bara en kort stunds hängtork är den på nytt redo att användas. Kan även maskintvättas vid tuffare fläckar. Haklappen är tillverkad i PU-behandlad polyester som är ett mjukt och skönt material som också är certifierad enligt Öko-Tex Klass 1 Baby vilket ställer höga kemiska krav på innehåll och försäkrar att produkten inte innehåller några skadliga ämnen. Astrid Lindgren är en oerhört älskad svensk författare. Hennes barnböcker har sålt i 165 miljoner exemplar och de har översatts till 107 språk!

Skötselråd: Tvättmaskin 30 grader
Material: Öko-Tex Certifierad Polyester
Mått: 22 x 32 cm
Ålder: +6 månader


Kontakta butik för aktuellt lagersaldo.