• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Done By Deer - Foodie Bowl

  • 119 kr

Pulver Foodie-skålen är perfekt för småätare. Barn kommer att njuta av att äta en måltid eller ett mellanmål från skålen och se trycket visas när det töms. 


Artikelnummer: 546

Pulver Foodie-skålen är perfekt för småätare. Barn kommer att njuta av att äta en måltid eller ett mellanmål från skålen och se trycket visas när det töms. En praktisk anti-halk botten ser till att barnskålen håller sig på plats under måltiden. Happy clouds-skålen är designad för vardagen med barn och tål diskmaskin och mikrovågsugn. När den har tjänat sitt syfte genom otaliga familjemiddagar kan den sorteras som plast och återvinnas till nya vardagsprodukter. Foodie-skålen i pulver är tryckt med ett sött motiv av den lättsamma Birdee som njuter av livet bland molnen. Dess silkesmatta yta matchar resten av Foodie-kollektionen. Basens mörkare ton tillför en snygg tvåfärgad detalj.

Jag är gjord av:
100 % livsmedelsgodkänd PP med halkskyddad TPE.

Jag är så här stor:
Ø12,5 x H 4,5 cm
375 ml.

Hur man tar hand om mig:
Säker i mikrovågsugn. Använd inte i ugnen. Diskmaskin: max 70°C, undvik att överbelasta diskmaskin för att förhindra märken på TPE från hårda föremål.