• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

BabyBjörn Smart Potta

  • 319 kr

Varför ska jag välja en Smart Potta?För att Smart Potta är liten och smidig, enkel att rengöra och lätt att ta med. Perfekt att ha nära till hands om det blir b


Artikelnummer: 313

Varför ska jag välja en Smart Potta?
För att Smart Potta är liten och smidig, enkel att rengöra och lätt att ta med. Perfekt att ha nära till hands om det blir bråttom – både hemma och på resan. Pottan är skön för ditt barn att sitta på, och står stadigt på golvet.

Är pottan enkel att rengöra?
Ja – pottan är designad med en smidig innerpotta. Den lyfter du enkelt ur för att tömma och rengöra med vatten eller en fuktig trasa. Pottan har också ett praktiskt stänkskydd.

När kan mitt barn börja använda pottan?
När ditt barn är redo för att börja potträna är individuellt, men ofta går det bra att sluta med blöja någon gång mellan 18 – 24 månader.

Är pottan säker?
Säkerhet är vår högsta prioritet – därför uppfyller alla badrumsprodukter från BabyBjörn gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen.

Är pottan tillverkad i Sverige?
Ja, våra pottor är designade och tillverkade i Sverige av slitstarka material med lång livslängd. På så sätt kan en pottstol ärvas och användas av många barn.

När kan man börja potträna?
När ditt barn är redo är såklart individuellt, men många barn brukar intressera sig för pottan runt 18-24 mån.