• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

BabyBjörn Toasits

  • 419 kr

Varför är toalettsitsen ett smart val?För att toalettsitsen är stabil, säker och skön att sitta på, samtidigt som den är enkel för ditt barn att lägga på toalet

Artikelnummer: 314

Varför är toalettsitsen ett smart val?
För att toalettsitsen är stabil, säker och skön att sitta på, samtidigt som den är enkel för ditt barn att lägga på toaletten själv. Tack vare gummilisten och justeringen på undersidan ligger sitsen stadigt och stänkskyddet förhindrar spill. När toalettsitsen inte används kan den hängas upp i sitt handtag.

När kan mitt barn börja använda toalettsitsen?
Från det att hen är 2 år. Tänk på att hjälpa ditt barn att komma upp på och ner från toalettsitsen innan hen har lärt sig att göra det själv.

Går toalettsitsen att justera?
Ja, toalettsitsen går att justera så att den passar de flesta toaletter.

Är toalettsitsen säker?
Säkerhet är vår högsta prioritet – därför uppfyller alla badrumsprodukter från BabyBjörn gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen.