• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

NUK - Diskmedel 500 ml

  • 99 kr

NUK Diskmedel är nu ännu mer effektivt tack vare dess nya naturliga ingredienser. Diskmedlet rengör skonsamt med hjälp av enzymer. Verkar effektivt på mjölk, ju

Artikelnummer: 885

NUK Diskmedel är nu ännu mer effektivt tack vare dess nya naturliga ingredienser. Diskmedlet rengör skonsamt med hjälp av enzymer. Verkar effektivt på mjölk, juice och nu även barnmat. NUK Diskmedel är fritt från parfym och färgämnen. Flaskan är gjord av 100% återvunnen plast.

NUK Bottle Cleanser är specifikt framtaget för nappflaskor och dinappar. För att skonsamt och säkert rengöra produkterna med hjälp av naturliga enzymer.
Diskmedlet är dermatologiskt testat och allergivänligt.
Det innehåller inte parfym, är fritt från färgämnen och ser till att produkterna blir rena. 

På ett naturligt sätt avlägsnar NUK Bottle Cleanser rester från juice, mjölk och barnmat. Diskmedlet är miljövänligt då det enbart innehåller naturliga ingredienser. Flaskan är tillverkad av 100% återvunnen plast.

  • Naturligt och effektiv rengöring med enzymer
  • Miljövänligt val tack vare naturliga ingredienser och flaska av återvunnen plast
  • Fritt från parfymer och färgämnen
  • Specifikt framtaget till nappflaskor och dinappar

Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.